Joke Koenders

JK interieurdesign is een veelzijdig bedrijf dat opereert in de zakelijke markt. Elk project zie ik als een uitdaging, het kan mij niet gek genoeg zijn. Samen met de klant creëer ik een professionele werkomgeving. Van concept tot realisatie. Stijlvol, functioneel, tijdloos en 
custom made.
  • Unieke concepten en ontwerpen
  • Project begeleiding
  • Veelzijdig
  • Betrokken

Concept
Ontwerp
Uitvoering
styling

Welke projecten staan zoal op jouw naam?

Mijn projecten zijn zeer divers; van Kantoren, Horeca tot Musea. Maar ook de zorgsector, zoals het Hospice en Erasmus Daniel den Hoed.

Wat heb je precies bij het Erasmus Daniel den Hoed gedaan?

Op de afdeling Radiotherapie heb ik onder andere het herkenbare ‘ziekenhuis gevoel’ eruit gehaald door warme kleuren en luxe stoffen te gebruiken. En verrassende fotowanden van de bruisende stad Rotterdam geven een bijzondere uitstraling aan de verschillende wachtruimtes. Projecten als Daniel den Hoed en het Hospice geven mij als persoon heel veel voldoening.

Het project is klaar, jouw taak zit erop. Wat vind je belangrijk?

Een tevreden klant uiteraard! Wat ik vaak terug krijg van mijn klanten is dat zij hun nieuwe werkomgeving direct omarmen. De identiteit van een bedrijf werkt door in alles, júist in het interieur. Een prettige werkplek levert meerwaarde voor de ondernemer en zijn of haar medewerkers. Het draagt bij aan companypride, productiviteit en dus het bedrijfsresultaat.

Waar sta jij voor?

Aandacht als vaste waarde in alles wat ik doe. De ‘handtekening’ die ik afgeef is altijd uniek.

Wat zou je een uitdaging vinden?

En als ik een nieuw project mag kiezen, dan pak ik graag een autoshowroom aan. Die zien er overal zó hetzelfde uit!